8.3.2012

Ongelman alkulähteitä etsimässä

Ensin projektia  ei juuri mietitty sen enempää kuin mitä hajamielisesti laskin kierronkulkua. Sen jälkeen koitettiin ajoittaa vähän suunnitelmallisemmin, mutta lopputulos oli samanlainen. Välillä menkkojen alkaessa vähän harmitti, välillä helpotti.

Kun kävin vuosihuollossa gynellä, puhuin tästä asiasta hänen kanssaan. Hän ultrasi paikat ja totesi kaiken olevan näennäisesti kunnossa, ja määräsi muutamaan verikokeeseen. Kaikki kunnossa. Sovittiin, että teen kotona ovulaatiotestejä, ja jos niidenkään avulla ei syksyyn mennessä tärppää, menemme tarkempiin testeihin.

No, ei tärpännyt, mutta asia ei painanut mieltä sen kummemmin, joten kesä meni, syksy tuli ja yhtäkkiä oltiin jo talvessa. Ovulaatiotestit näyttivät positiivista aina kun niitä tehtiin, mutta niistä luovuttiin koska homma muuttui liian vakavahenkiseksi projektityöskentelyksi. Ja minulle seksi nyt vain on jotain muuta kuin lapsentekoa.

Vuoden alussa juteltiin miehen kanssa, että vaikkei nyt mitään paniikkia olekaan, olisi tilanne hyvä selvittää varmuuden vuoksi. Otimme yhteyttä Väestöliittoon ja kävimme siellä juttelemassa. Ilmeisesti naiset ovat siellä tyypillisesti varsin päällekäyviä, koska lääkäri käytti pienen tovin täsmentääkseen, että he ei todellakaan kerro miehen näytteen tuloksia naiselle, vaan vain ja ainoastaan miehelle itselleen. Woa, ei hätää, ei minulla ole tarvetta kontrolloida miehen testituloksia. Ja me kyllä keskustelemme asioista kotona.

Taas ultrattiin, ja vaikka lääkäri olisi kovasti halunnut näyttää näkymiä miehelle, passitin hänet ulos. Mielestäni meidän välistä eroottista latausta ei edesauta se, että mies näkee mut gynen telineessä patukka sisään tungettuna. Miehestä tämä oli ok, lääkäristä vissiin ei. Ulkona oli kuitenkin tutkimuksen ajan.

Kaikki oli (taas) näennäisesti ok, ja saatiin molemmat lähetteet jatkoselvityksiin labraan. Miehen arvot ovat kaikki kunnossa, minä vielä odotan omieni vastauksia. Ja huomenna ultrataan taas. Väestöliitto kovasti väittää, etteivät tee mitään turhaa, mutta kyllä tämä kolmas ultra vähän ihmetyttää. Kun ei se nyt mitään ilmaista puuhaa ole.

Mutta selvitellään nyt sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti