12.9.2013

Vastaus haasteeseen

Yleensä en innostu haasteista lainkaan, niiden lukemisesta tai varsinkaan vastaamisesta. Maailman Valtavin Toive -blogin ndoton haasteessa oli kuitenkin sellaisia kysymyksiä, joita halusinkin lähteä pohtimaan. Samaten, nämä eivät olleet liian henkilökohtaisia ja paljastavia.

1. Mietitkö usein maailman ihmeellisyyttä ja sen syntymistä/muodostumista?
Mietin usein hetkien onnellisuutta ja elämän tarkoitusta, ja sitä mitä haluaisin ehtiä tekemään ennen kuin kuolen. Samaten mietin usein onko kaikki sattumanvaraista, vai onko asioilla tarkoitus. Vielä olen sattumanvaraisuuden kannalla, insinööri kun olen.

2. Miksi haluat/halusit tai et halua/halunnut lapsia?
Haluaisin kokea äitiyden onnentunteet raskauden. Raskaana olevat naiset ovat (usein) upeita, ja olen jo päättänyt, että minusta tulee sellainen, jos ikinä raskaudun. ;) Lisäksi haluaisin saada lapsenlapsia. Olisi mahtavaa nähdä, että minun puuni jatkaa kasvua.

3. Mitä lehtiä luet edes suht´säännöllisesti? /Jos et lue mitään, mikset?
Luen todella vähän lehtiä. Ihan vain siitä syystä, etten ehdi. Työt haukkaavat ison osan arjestani, ja toisaalta sosiaalinen media ja web muutenkin vievät älyttömästi (liikaa?) aikaani. Rakastan ajatusta lehtien lukemisesta, mutta käytännössä ajaudun aina tekemään kaikkea muuta.

4. Mikä tilanne on aiheuttanut eniten kateutta sinulle viimeisen vuoden aikana?
Se, kun ihmiset tulevat raskaaksi sormia napsauttamalla. Kun asiat tapahtuvat luonnollisesti ja helposti. Usein mietin, miten epäreilua on, miten helposti muut onnistuvat. Tämähän on ihan typerää, koska muuten elämäni on ihan mahtavaa! En voi käsittää miksi olen niin pienisieluinen, että jään kiinni yhteen yksityiskohtaan.

5. Mitä sanot harrastuksiksesi, jos joku niitä kysyy? [Nehän ei välttämättä ole harrastuksiasi oikeasti :D]
Rehellisesti sanoen, mitä milloinkin. Varsinaisia harrastuksia ei ole, vaikka aktiivinen olenkin, joten vastaan sen, mitä juuri niihin aikoihin olen tehnyt.

6. Mitkä 10 sanaa tulevat mieleesi sanasta "lastensuojelu"?
Liian usein epäonnistuva, hyvää tarkoittava ja välttämätön järjestelmä.

7. Kenen et haluaisi lukevan blogiasi tietäen, että se on sinun?
En kenenkään. Haluaisin pitää tämän täysin anonyyminä. Yhdelle ystävälle jäin valitettavasti kiinni, mutta koska hän alkoi lukemaan tätä alunperin aiheen takia, pystyn elämään asian kanssa. Tai ainakin yritän.

8. Mikä antaa sinulle toivoa, kun sitä eniten kaipaat?
Mies.

9. Mikä on oudoin esine, jonka tiedät olevan olemassa lapsiperheitä/lapsia varten?
Ah, näitä on niin paljon! Kaverini asuu USAssa ja linkkailee aina välillä sikäläisiin verkkokauppoihin, jotka ovat pullollaan kaikenlaista roskaa. En tiedä minkä erityisesti valitsisin, mutta tässä pari ehdokasta:
The Peepee Teepee for the Sprinkling WeeWee - olen sanaton
Kosteuspyyhkeenlämmitin - koska kylmä kosteuspyyhe traumatisoi tunnetusti lapsia
Sähkökehto - olen kerran nähnyt vastaavan livenä, ja ensimmäinen ajatus oli, että lapsi alkaa kärsiään siinä matkapahoinvoinnista, tai tipahtaa kyydistä

10. Mitkä kolme sanaa kuvaavat parhaiten pukeutumistyyliäsi?
Klassinen ripauksella trendikkyyttä


3 kommenttia:

 1. Kiva haaste, saatanpa kopioida omaankin blogiini! Pari kysymyksistä liippaa aika läheltä sitä, mistä juuri keskustelimme (etenkin kysymys 2).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo! :) Olin jo kirjoittanut tämän postauksen ennen kuin päädyin sun blogiin höpisemään, mutta sattui kyllä täysin kohdalle. :) Mielelläni haastaisin sut, jos se kuuluisi tapoihini.

   Poista
  2. Kukaan ei varmaan pahastu, jos tartun haasteeseen siitä huolimatta. ;) Noita kysymyksiä on mielenkiintoista pohtia.

   Poista