30.3.2012

Viimeinen tutkimus

Pakon edessä varasin itselleni ajan munatorvien aukiolotutkimukseen. Oma lääkärini oli täyteen buukattu ja vielä lomallekin jäävä, joten hoitaja kysyi kelpaako mulle joku toinen. Hyvä etten lipsauttanut "kiitos mielelläni". Ei mun lääkärissä sinäänsä mitään vikaa ole, vähän turhan paljon paapomista ja lässytystä vain omaan makuun. Toivottavasti tämä toinen on enemmän samalla tasolla.

Kysyin puhelimessa myös josko pitäisi varata loppupäivä sairastamiseen. Hoitaja sanoi, että missään nimessä ei. Mitään jälkioireita ei kuulemma ole. Kuulemma JOS siellä on joku kunnon tukos, voi lyhyen tutkimuksen aikana esiintyä kuukautiskipujen kaltaista tunnetta, mutta suurimmalla osalla ei kuulemma tunnu missään. Silti hän muisti korostaa, miten on "erittäin tärkeää" että mä otan särkylääkkeen tuntia ennen. Jos kerran kipu on harvinaista, miksi lääke on niiiiin tärkeä?

Hyvä yritys rauhoitella, mutta I don't buy it. Stressaan ihan sikana.

4 kommenttia:

 1. Mulle tehtiin aukkari aikanaan ihan lennossa, enkä osannut varautua siihen etukäteen ollenkaan. Eli mitään särkylääkettä en todellakaan ollut ottanut.

  Pari sekuntia se kirpaisi ikävästi (sen verran että älähdin ääneen) ja loppupäivän oli todella lievää menkkamaista jomotusta, mutta ei todellakaan ollut mikään kauhukokemus.

  Tsemppiä! Hyvin se menee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan näin. Onneksi joillakin on neutraalejakin kokemuksia, ehkäpä minäkin siitä selviän.

   Poista
 2. Toivon toivon toivon että se tutkimus menee sinulla hyvin!

  Pelkään sitä itse tosi paljon. Aikanaan hormonikierukkaa laittaessa huusin kuin olisi päätä leikattu. Joillakin sekään "ei tunnu missään".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä. Kohtahan se selviää, raportti seuraa varmasti. :D
   Mä kestän huonosti kipua. Kerran jossain tutkimuksessa potkaisin refleksinomaisesti hoitajaa. Siinä sitten pahoiteltiin nolona.

   Poista