30.3.2012

Nega-plussa

Varasin ajan aukiolotutkimukseen, koska menkat alkoivat. Jotenkin olo on kuitenkin ollut epävarma, koska ne ovat olleet tosi erilaiset kuin normaalisti. Mitään kipuja ei ollut, vaikka yleensä tiedän katsomattakin milloin menkat alkavat. Lisäksi vuoto on ollut todella niukkaa.

Nopea googlaus osoitti, että varsin monella on raskauden alkuvaiheessa haamumenkat, ja tämän tiedon jälkeen epäilys jäi jyskyttämään. Ajattelin, että varmistan asian raskaustestillä ennen aukiolotutkimusta, varmuuden vuoksi.

Ostin testin (Clearbluen tuplapakkaus) tänään, tarkoituksena tehdä se huomenna aamulla. Ohjeista kuitenkin huomasin, että testin voi tehdä mihin aikaan päivästä tahansa, enkä malttanut odottaa. Tulos oli... hämmentävä. Pystyviiva oli selkeä, mutta ihan ohut. Suuri Internet ei tuonut apua tilanteeseen, sillä osa vastaavan tuloksen saaneista oli osoittautunut plussaksi, osa miinukseksi. Pakkauksessa sanotaan, että pystyviiva voi näyttää erilaiselta, mutta sen pitäisi olla yhtä leveä. Mitä se ei siis ollut. Raja-ajan jälkeen pystyviiva muuttui kuitenkin haaleaksi leveäksi, mutta sitähän ei lasketa.

Olo on todella hämmentynyt. En tiedä ollako tyytyväinen vai pettynyt, riippumatta siitä mikä tulos oikeasti on.

Äh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti