31.3.2012

Iso miinus

Tein testin aamulla uudestaan ja tällä kertaa tulos oli yksiselitteinen. Selvä miinus.

Projekti jatkuu siis entiseen tapaan. Kumma miten sitä voikin olla samaan aikaan pettynyt ja tyytyväinen. Pettynyt koska en vain osaa. Tyytyväinen, koska voin edetä työjuttujen kanssa täysillä.

Taitaa olla niin, että kävi tämän kanssa miten vain, en voi koskaan olla täysin tyytyväinen.

4 kommenttia:

 1. Et vain osaa mitä?

  Täytyy sanoa, että jos olisit "plussannut" (eikö siitä niin kuulu sanoa) olisin kyllä ollut ensireaktiona kateellinen ja myrtynyt...

  VastaaPoista
 2. Piti vielä palata kommentoimaan, kun jäi mietityttämään itseäni tuo edellinen kommenttini. Itselle yksi pointti tänne (tämän aihepiirin) blogien maailmaan pyrähtämiseen on vertaistuen hakeminen samassa tilanteessa olevien kanssa - jäin aivan miettimään että miltä se sitten oikeasti tuntuu kun joku ns. samassa tilanteessa oleva onnistuu, ja itse ei? Tietenkään muiden onni ei ole itseltä pois ja niin edelleen.

  Alkuperäinen linjanvetoni on ollut olla aivan yltiörehellinen blogissani (ja koen että voin olla koska pidän sitä anonyymisti kuten moni muukin), mutta tarkoitukseni ei ollut kumminkaan töksäytellä turhan suoria kommentteja muiden blogeihin :)

  Tämä siis disclaimerina tuohon edelliseen!

  "Joka aamu on armo uus", eikö sitä niin sanota. Sen voisi vääntää muotoon joka kierto on armo uus.

  VastaaPoista
 3. Ei se tietenkään ole itseltä pois jos toinen onnistuu, mutta kyllähän se riipaisee. Ei sille mitään voi. Ja kyllä täällä ainakin saa töksäytellä. Koska tosielämässä pitää kuitenkin feikata ja hymyillä maireasti vastaavassa tilanteessa, on hyvä jos edes blogimaailmassa voi oksentaa ajatukset ulos.

  Ja tuohon en vain osaa, viittaan siis raskautumiseen. Toki tiedän, "ettei se ole minun vikani" blaa blaa blaa. Samaa yltiörehellistä linjaa käyttäen otan tämän kuitenkin hyvin henkilökohtaisesti.

  VastaaPoista
 4. Suomensit tuossa osuvasti yhden omistakin syistäni pitää blogia.

  "Koska tosielämässä pitää kuitenkin feikata ja hymyillä maireasti vastaavassa tilanteessa, on hyvä jos edes blogimaailmassa voi oksentaa ajatukset ulos."

  VastaaPoista