18.4.2012

Taas tapahtuu

Paitsi että otin vähän etäisyyttä kirjoittamiseen, otin vähän etäisyyttä projektiin. Ihan tietoisesti. En tiedä johtuiko siitä vai mistä, mutta taas tuntuu siltä, että tapahtuu paljon.

Työrintamalla, sekä minun että miehen, tapahtuu tosi jänniä juttuja, ja nyt yritetään mennä avoimin mielin täysillä eteenpäin. Se ei pelaa joka pelkää, eikä saa jollei yritä, eikä sitä yrittänyttä myöskään laiteta. Ja muut suomalaiset sananlaskut, jotka kannustavat yrittämään. Jännä, miten yleisesti sanotaan että suomalaiset pelkäävät epäonnistumista, ja silti meillä on älyttömästi yrittämiseen kannustavia sananlaskuja.

No, jotenkin olen myös saanut päähäni, että sen aukiolotutkimuksen jälkeen tulisin helpommin raskaaksi. Ja taas kerran samanaikaisesti odotan ja pelkään menkkojen alkamista. Voisitko pää päättää mitä haluat? Tänks.

Kävi miten kävi, nyt tapahtuu taas ja se on hyvä. Mikään ei ole rassaavampaa kuin paikallaan olo. Silloin sitä jää märehtimään itseään, eikä varmasti pääse eteenpäin. Eteenpäin, sanoi mummo lumessa!

3 kommenttia:

 1. Todellakin! Paikallaanolo luo tuskaa ja ehtii NIIN paljon enemmän märehtimään tuskissaan. Kun vaan saa jotenkin itsensä repäistyä johonkin liikkeeseen ja vielä pidettyä itsensä siellä, aikakin näkyy kuluvan paremmin (pakko tunnustaa vaikke haluaiskaan sillä joskus on vaan "mukava" märehtiä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, että märehtiminen on joskus mukavaa, mutta rajansa kaikella. :)

   Poista
 2. Jostain (intter neetistä) luin, että aukiolotutkimus saattaa kuin saattaakin edistää raskaaksi tulemista. Eli usko vaan niin :) Kaipa tuo loogistakin on, kun putket höönataan samalla ylimääräisestä.

  Märehtimiseen voi suhtautua kuin vanhaan tuttuun ja rakkaaseen harrastukseen... Sillä voi jopa viihdyttää itseään, tietää mitä saa, ja sen kyllä osaa! Mutta, kuten sanot, rajansa kaikella :)

  VastaaPoista