28.4.2014

Tuomiolla

Tänään käytiin ultrassa selvittämässä istukan viime hetken tilanne ja sen jälkeen lääkärin luona kuulemassa tuomio. Karuahan se oli - istukka peittää kohdunsuun kokonaan. Kun listalle lisättiin eilen alkanut (maltillinen) verenvuoto, antoi tuomari/lääkäri yksiselitteisen tuomionsa ja sektioaika varattiin huomisaamuksi.

BANG!

Töitä piti ehtiä tekemään vielä muutama päivä, mutta ne vaihtuivat nyt leikkausta valmisteleviin toimenpiteisiin, sisäänkirjatumiseen sairaalaan ennalta, paperien täyttämiseen ja kiireiseen työpöydän putsaukseen (kaikki paperit ja mapit kasseihin ja kotiin, katsotaan sitten myöhemmin että mitä tuli mukaan). Nyt istun koneella ja yritän selvittää päätä ja miettiä mitä ihan oikeasti pitää tehdä vielä tänään.

Pitäkäähän peukkuja, ihan kohta mennään!

2 kommenttia:

  1. Voi taivas, se on oikeasti to-del-la lähellä! Hassua, mutta ajattelin sua juuri tänään tai eilen kävelyllä käydessäni (en siis ollut lähelläkään nettiä tai blogimaailmaa). Lupaan ajatella huomenna kaksin verroin! Lähetän tsemppiä ja rauhoittavia ajatuksia. Kyllä sä siitä selviät hienosti. Ja ihan kohta hän on täällä.

    VastaaPoista
  2. Hui! Luin tämän jo eilen. Kylläpä hetki koittikin nopeasti. Paljon, paljon onnea matkaan. Kaikki menee varmasti hienosti. Nyt hän taitaa jo olla täällä? Oi että. <3

    VastaaPoista