18.4.2013

Kohdistettua mainontaa

Hei vaan hei! Olipas kiva nähdä Bloggerista, että täällä on ollut kävijöitä, vaikka hiljaiseloa olenkin pitänyt. :)

Oli pakko tulla laittamaan viesti, kun yhtäkkiä mulle on alkanut ilmestymään facebookissa Suositeltuina Postauksina paikallisen hedelmällisyysklinikan mainoksia. Omituista tämä on siksi, että en ole juuri selaillut aiheeseen liittyviä tekstejä tai muutakaan, vaan oikeasti pitänyt hiljaiseloa.

Joku jossain tietää enemmän kuin minä.

5 kommenttia:

 1. Sama täällä, tosin paikallisten suomalaisten klinikoiden mainoksia. En sitten tiedä miten tuo Facebook asian päättelee.. yli 30-v eikä postaile statuksia sanoilla "äiti", "vauva", jne. => lapsettomuushoitojen tarpeessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatat olla oikeassa. Ehkä pitäisi pistää pari kuvaa kummilapsista ja luulisivat että homma on kunnossa. Tosin sen jälkeen alkaisi varmaan tulemaan vaippamainoksia.

   Poista
 2. Mullekin tulee muuten noita (silloin harvoin huomaan noita, kun ei ole Adblock päällä). Ehkä ikä ja sukupuoli riittää kohderyhmäksi päätymiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, Adblock, olen unohtanut ladata sen selaimen vaihtuessa. Kiitos!

   Poista
 3. Jos olet kokoajan kirjautuneena fb:n (siis vaikka se ei olisi sinulla auki) ja esim. googlettelet lapsettomuuteen liittyviä asioita tai seurailet aiheeseen liittyviä sivustoja, tallentuu tämä tieto jonnekin ja fb hakee nimenomaan näitä tietoja ja tuottaa sitä kautta kohdennettuja mainoksia fb:iin. Sen saa estettya adblockin avulla ja kirjatumalla ulos fb:stä aina, kun ei siellä ole.

  VastaaPoista