18.9.2012

Kyllä nyt koetellaan

Voi nyt sanonko mikä. Juuri kun pääsin yli edellisestä elämänmuutoksenpelosta, saan seuraavan päänvaivan syliini.

Kävin suunnitelmien mukaisesti gynellä tarkastuksessa, odottaen että tulos on se sama vanha "kaikki kunnossa". No eipäs sitten ollutkaan. Lääkäri meni ja löysi kyhmyn toisesta rinnastani. Perfect. Just perfect.

Mä taidan olla ajoituksen kruunaamaton kuningatar. Olisiko Mitenkään Mahdollista, että saisin rauhassa keskittyä tähän muuttoon ja uusiin töihin?!? Näköjään ei. Nyt sitten odotellaan pääsyä jatkotutkimuksiin, jotta kyhmyn laatu saadaan selville.

Tiedän toki, että suurin osa poikkeamista on hyvälaatuisia, eivätkä vaadi edes mitään hoitoja tai toimenpiteitä. Psyykaankin itseäni nyt täysillä sen suhteen, että näin on minunkin tapauksessani. Mutta entä jos ei olekaan?

6 kommenttia:

 1. Menee aivan sanottomaksi. Kyllä elämän vaikeilla vaiheilla on taipumus kasaantua. Elämä jakaa julmasti kortteja ja pakottaa pelaamaan. Varmaan mahdotonta, mutta koita pysyä suht rauhallisena kunnes asiaa on tutkittu. Valtavan paljon voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Odottaminen ei ole ollut koskaan parhaita puoliani, mutta nyt ei ole vaihtoehtoja.

   Poista
 2. Voi taivas! Sydämestäni toivon, että kyseessä olisi "väärä" hälytys. Jaksamista!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti selviät säikähdyksellä! Ja josko olisi seuraavaksi sunkin elämän vuoro tasaantua... Tsemppiä kovasti!

  VastaaPoista
 4. Lääkäri tutki sun rinnat ja löysi sen? Oliko se niin pieni ettet oo itse huomannut? Ikävä juttu joka tapauksessa, mutta monet noista on tosiaan vaarattomia. Toivotaan että näin on tässäkin tapauksessa. <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille mukanaelämisestä! Enpä muista, että olisin näin pelästynyt itseni takia.
  NP: lääkäri tutki ja löysi, joo. Mietin useaan otteeseen eilen, että en tiedä olisinko itse kyhmyn löytänyt missään vaiheessa. Nyt kun tiedän missä se on ja miltä se tuntuu, löydän sen toki, mutta olin jotenkin itse luullut, että patti olisi selkeämpi ja erottuvampi.

  Nyt elän siinä fiiliksessä, että koska se oli niin pieni ja omasta mielestä epäselvä, on kyse varmasti "tutkitaan varmuuden vuoksi" -jutusta. Joka toivottavasti osoittautuu rasvapatiksi tai muuksi.

  VastaaPoista