12.10.2012

Oven toisella puolella

Aiemmin mainitsemani elämänmuutos ja muutto maailmalle on nyt totisinta totta, syksyinen Suomi tuntuu kaukaiselta ajatukselta, vaikka uudessa kotimaassani olen ollut vasta pari päivää. Nyt ollaan oven avaamisen lisäksi astuttu kynnyksen toiselle puolelle. Ovi pysyy silti kunnolla auki, mitään ei suljeta.

Kroppa tuntuu myös olevan mukana tässä projektissa, sillä kellontarkat ystäväni liittyivät seuraani lähtöpäivänä - aivan kuin korostaakseen uuden elämän alkua, johon ei lapsi kuulu. Ainakaan vielä. Viime viikkoina asiaa ei ole tosin tullut juuri ajateltua, koska kaikki aika on mennyt muutto- ja työruljanssin pyörittämiseen. Ja täällä taas uusia asioita on niin paljon, että kaikki aika menee uuden arjen rakentamisessa.

Uusi elämä tuntuu jännittävältä ja mielenkiintoiselta. Olo on onnellinen. Kyllä se näinkin näköjään onnistuu.

7 kommenttia:

 1. Hienoa! Toivotaan upeita kokemuksia uusissa maisemissa. :-)

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen elämään! Mahtavaa kuulla, olen vähän salaa kateellinen :)

  VastaaPoista
 3. Uteliasta kovasti kiinnostaa, mikä maa, mikä valuutta (no, näinä euron aikoina ei aina niin validi kysymys :) Vai oletko sen jo kertonut, ja minulta vain mennyt ohi...

  Me teimme tässä vaiheessa sen priorisoinnin, että katsotaan tämä perillisprojekti johonkin vaiheeseen nyt, ja siirretään muuttoprojektia. Menohalut ovat kovat.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kovasti kaikki!

  Minnemonne, kiva kuulla sinusta! Jätän kuitenkin tässä välissä kertomatta uuden kotimaani ja jopa sen valuutan. Haluan pitää blogini anonyyminä, ja näiden tietojen paljastaminen saattaisi auttaa mahdollisia tuttuja laskemaan yhteen yksi plus yksi. Toivottavasti ymmärrät. (tiedän että ymmärrät) Toivottavasti oma projektinne etenee kohtuullisessa ajassa, ja pääsette muuttamaan jonnekin mahtavaan paikkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän! Onnea uuteen kotiin joka tapauksessa :)

   Poista
 5. Onnea uuteen kotiin! Kuulostaa ilmeisen aurinkoiselta ja valoisalta Suomeen verrattuna :)

  VastaaPoista
 6. Täällä yks kateellinen: haluisin asua ulkomailla edes vähän aikaa. :)

  VastaaPoista